Empresa

Viatges Paretours es una empresa familiar fundada a Palamós el 1986. Ara també ens poden trobar en una nova oficina a Palafrugell.

Som una empresa completament consolidada , amb una gran experiència i  professionalitat  en el sector del turisme.

Disposem de les  tecnologies  més actuals i els coneixements en el món dels viatges per poder oferir els millors productes turístics i l’assessorament necessari  a cada un dels nostres clients.

Ens avalen els 36 anys en el mateix negoci i la continuïtat  per part de la segona generació de la família que ha crescut amb l’empresa , aportant nous coneixements, noves tecnologies , i la il·lusió necessària  per continuar satisfent les expectatives dels nostres clients.

Des de finals del 2019 ens poden trobar a la nova oficina de Palamós, a la plaça Murada, 4.

Viatges en grup

Una de les especialitats pioneres de la nostra agència han sigut sempre els  viatges en grup preparats en cura , buscant els itineraris més atractius i procurant oferir sempre els millors serveis. El client de grup només ha de preparar la maleta i la seva documentació, de la resta ens cuidem nosaltres. Hotels, menjars, visites, assegurances , guies locals i sempre acompanyats d’un responsable de l’agència en qui podran trobar assessorament, confiança i recolzament davant qualsevol contratemps.

Organitzem grups de tota mena: escoles, instituts, associacions culturals i de lleure, grups d’amics i familiars, llars de jubilats,etc. També excursions d’un dia i sortides a teatre.

Assessorament personalitzat

I per viatjar de forma individual, sol, amb parella, amb família, o amb amics, a Viatges Paretours trobaran el millor assessorament per  reserves d’hotel, avió, tren, paquets turístics circuits, excursions, lloguer de cotxes,  viatges a mida,viatges de nuvis, creuers ,etc.. Preparem pressupostos personalitzats per viatjar a qualsevol part del món i disposem de les millors ofertes del moment.

Tot aquest ventall d’oportunitats per viatjar les trobaran a les nostres oficines i també a la nostra web, on poden fer les seves reserves on-line, amb l’avantatge de comptar sempre amb una empresa real i un professional que respondrà  a qualsevol dubte o  inconvenient que  pugui sorgir abans o durant el seu viatge .

Entri a la nostra web, i consulti les nostres propostes i ofertes de viatge, o vingui a demanar informació a les nostres oficines de Palamós o Palafrugell.